lazar_kr (lazar_kr) wrote,
lazar_kr
lazar_kr

This journal has been placed in memorial status. New entries cannot be posted to it.

Експлозија у Косовској Митровици

У северном делу Косовске Митровице рано јутрос бачена је експлозивна направа. Повређених није било, али је причињена материјална штета на згради и једном путничком аутомобилу.
Регионални шеф оперативе косовске полиције Жељко Бојић изјавио је Танјугу да је до експлозије дошло нешто после три сата у улици Владе Ћетковића, када је непозната особа активирала највероватније ручну бомбу.

"Јутрос у три часа и седам минута у улици Владе Ћетковића бачена је експлозивна направа. Том приликом повређених лица није било али је причињена материјална штета на згради и једном паркираном возилу", рекао је Бојић.

Он је додао да су истражне јединице полиције изашле на лице места како би обавили увиђај и да је, према првим сазнањима, реч о ручној бомби.

Експлозија се догодила поред зграде и пута који води према градској болници у Косовској Митровици, а јутрос се на лицу места могло видети стакло које је поломљено приликом детонације.

Мотиви и починилац, како је речено у полицији за сада су непознати, а експлозија је узнемирила грађане Митровице који станују у близини места експлозије.
Tags: сербия
Subscribe

 • (no subject)

  *** Мартовский дождь ходит на мягких лапах В окна не лупит, даже не барабанит. Створки откроешь – и горький пьянящий запах Будущих листьев…

 • (no subject)

  *** Отхлынули заветные слова И стали эхом вечные созвучья, Когда пробилась сквозь густые тучи Отчаянная эта синева, Что затопила наступивший день…

 • Массовые беспорядки в Казахстане

  При беспорядках в Кордайском районе Жамбылской области Казахстана, вспыхнувших 7 февраля, погибли 8 человек, еще 40 получили ранения, в том числе…

 • Post a new comment

  Error

  Comments allowed for friends only

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

 • 0 comments